Што би можеле да направите ако знаете како работи вашата конкуренција? Kолку најголемата бизнис база на податоци во Северна Македонија би влијаела на проширувањето на вашиот бизнис? Дали сакате постојано да знаете со кого соработувате?


CompanyWall Business, деловна платформа за проверка на најважните финансиски податоци, ги препознава потребите на пазарот и одговара на нив со цел максимално да го олесни бизнисот за сите стопански субјекти на територијата на Северна Македонија. Нашата интуитивна мрежа ги претвора деловните намери во резултати!


Посетете не за сите актуелни економски и финансиски вести на социјалните мрежи

linkedin     facebook


НОВИ КОМПАНИИ

Компанијата Адреса: ЕДБ
ДИОСА СТУДИО Куманово ОКТОМВРИСКА РЕВОЛУЦИЈА бр.51/3-, КУМАНОВО, КУМАНОВО, Куманово, Република Северна Македонија -
КОРМОРАН 2000 ДООЕЛ с.Радожда Струга НАСЕЛЕНО МЕСТО БЕЗ УЛИЧЕН СИСТЕМ бр.45, РАДОЖДА, СТРУГА, Струга, Република Северна Македонија -
МАЈА ДРАГОЈБУБО РЕНЏОВ КАФЕ ПАРК ТП Штип КЕЈ МАРШАЛ ТИТО бр.60, ШТИП, ШТИП, Штип, Република Северна Македонија -
ЏОЈЛЕНД ДООЕЛ Скопје ОРЦЕ НИКОЛОВ бр.188 лок.3, СКОПЈЕ - КАРПОШ, КАРПОШ, Карпош, Република Северна Македонија -
ПЈУР СУПЕРФУД ДООЕЛ Куманово 3-ТА МАКЕДОНСКА УДАРНА БРИГАДА бр.33, КУМАНОВО, КУМАНОВО, Куманово, Република Северна Македонија -
Друштво за консалтинг, посредување и услуги СЕНДЕР ДООЕЛ Скопје КОЦЕ МЕТАЛЕЦ бр.70, СКОПЈЕ - ГАЗИ БАБА, ГАЗИ БАБА, Гази Баба, Република Северна Македонија -
НАВИГАТОР ШОП ДООЕЛ Скопје БУЛЕВАР ЈАНЕ САНДАНСКИ бр.701/2-14, СКОПЈЕ - АЕРОДРОМ, АЕРОДРОМ, Аеродром, Република Северна Македонија -
ХРИСТОСКИ БОКИ 2013 ДООЕЛ увоз-извоз Струга МАРШАЛ ТИТО бр.1/21-Пазар, СТРУГА, СТРУГА, Струга, Република Северна Македонија -
УЧИЛНИЦА ОСМИ МАРТ увоз-извоз ДООЕЛ Битола ГРИГОР ПРЛИЧЕВ бр.1/1-, БИТОЛА, БИТОЛА, Битола, Република Северна Македонија -
ЦЕРАМИЦС МАЛЛ ДООЕЛ Гостивар ДОЛНА БАЊИЦА бр.1, ДОЛНА БАЊИЦА, ГОСТИВАР, Гостивар, Република Северна Македонија -

НАЈБАРАНИ КОМПАНИИ

Компанијата Адреса: ЕДБ
ОРИЗАРСТВО с.Колешино НАСЕЛЕНО МЕСТО БЕЗ УЛИЧЕН СИСТЕМ ББ НОВО СЕЛО КОЛЕШИНО, Ново Село, Република Северна Македонија 4027990104328
ДАТАБАНК ДОО Скопје БОРКА ТАЛЕВСКИ бр.12Б, СКОПЈЕ - ЦЕНТАР, ЦЕНТАР, Скопје, Република Северна Македонија 4080021597382
ФЕЛИКС ДООЕЛ извоз-увоз Куманово ДОНЕ БОЖИНОВ 60 КУМАНОВО КУМАНОВО, Куманово, Република Северна Македонија 4017991125625
БОНИТЕТНА АГЕНЦИЈА ТАРГЕТ ГРУП ДОО Скопје БОРКА ТАЛЕВСКИ бр.12Б, СКОПЈЕ - ЦЕНТАР, ЦЕНТАР, Скопје, Република Северна Македонија 4080012530240
КРОК-М ДОО Скопје ЦРВЕНА ВОДА бр.8-Локал 1, СКОПЈЕ - ЦЕНТАР ЦЕНТАР, Скопје, Република Северна Македонија 4080022607101
САЈНИЏ СОЛУШНС ДОО Скопје 1 9, ГОРНО ОРИЗАРИ, Шуто Оризари, Република Северна Македонија 4057022561193
Каменорезец АЛИ ЛЕОН Ферди Али Јашар Скопје ИНДИРА ГАНДИ бр.148А, СКОПЈЕ - ШУТО ОРИЗАРИ, ШУТО ОРИЗАРИ, Скопје, Република Северна Македонија 5086022500570
МИ КАСА ДООЕЛ Скопје САМОИЛОВА бр.83, СКОПЈЕ - ЦЕНТАР, ЦЕНТАР, Скопје, Република Северна Македонија 4080022607136
ДООЕЛ ВЕМИ-КО Кочани РАДЕ КРАТОВЧЕ 43/А КОЧАНИ КОЧАНИ, Кочани, Република Северна Македонија 4013005120623
ГЕО ТАРГЕТ ДООЕЛ Скопје , СКОПЈЕ - КАРПОШ, КАРПОШ, Скопје, Република Северна Македонија 4057019548356